ZOBACZ PRODUKTY NASZYCH POLECANYCH MAREK

KATEGORIE, KTÓRE MOGĄ CIĘ ZAINTERESOWAĆ

ODIWEDŻ NAS! JESTESMY W CENTRUM WARSZAWY

Patatas Fritas (hiszpańskie chipsy ziemniaczane) są znane na całym świecie. Ziemniaki wybrane z największa strannością, najwyższej jakości oliwa z oliwek oraz sól morska to najlepsza kombinancja w tworzeniu tych wyjątkowych chipsów.

Znaleźć je można w najlepszych tapas barach, kafejkach oraz restauracjach na terenie Hiszpanii. Po prostu musieliśmy mieć je w swoim portfolio!

NIE WSZYSTKIE CHIPSY SMAKUJĄ TAK SAMO!

Może się wydawać, że to tylko chipsy ale po pierwszym kęsie zrozumiesz co sprawiło, że zakochaliśmy się w ich wyjatkowym smaku!

Co jest sekretem? Jedyne składniki użyte przy produkcji to ziemniaki, oliwa z oliwek i sól morska. Ziemniaki używane przez producenta to te z regionu Xinzo de Limia w Galicii starannie dobrane dla idealnego balansu między cukrowością i skrobią.

Ziemniaki smażone są w oliwie z oliwek I posypane solą morską. To cały ich sekret!

IDEALNE DLA SMAKOSZY

Chipsy Bonilla a la Vista pakowane są w puszki wielokrotnego użytku, świetne na przyjęcia, pikniki i inne celbracje– po prostu postaw na stole żeby zachwycić swoich gości!

Puszka stanowi też ochronę przed łamaniem się chipsów. Nie ma niebezpieczenstwa, ze po otwarciu okaze się, ze są całkiem pokruszone.

TRADYCJA BONILLA A LA VISTA

Jakośc to tradycja I doświadczenie. Historia Bonilla a la Vista zaczyna się w 1932 roku w Ferrol w Hiszpanii. Salvador Bonilla wraz z rodziną zaczynają obwoźną sprzedaż swoich wyrobów na straganach Galicji sprzedając swoje wyjątkowe chipsy i churros. Ich sława rozrasta się kiedy zaczynają dostarczać swoje produkty na motocyklu Guzzi Bonilla a la Vista do kafejek I barów w Corunii.

Od skromnych początków do międzynarodowej sławy swoich produktów, chipsy miały nawet swój debiut na wielkim ekranie w nagrodzonym Oscarem filmie ‘ Parasite’ w 2020 roku co przyniosło im jeszcez większą popularność.

Zrób wygodne zakupy online lub odwiedź nas przy ul. Chmielnej 106 w Warszawie, aby zapewnić sobie najwyższą jakość i autentyczność tych tradycyjnych hiszpańskich przysmaków.